Hesabının e-posta adresini yaz. Kayıtlıysa sıfırlama bağlantısını göndereceğiz.
Bağlantı 60 dakika geçerlidir ve yalnızca bir kez kullanılabilir.
Şifren değiştiğinde açık olan diğer tüm oturumların kapanır.